ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

اعتراض شدید تهران به حافظ منافع آمریکا در ایران

معاون سیاسی وزارت امور خارجه کشورمان در تماس با سفیر سوئیس در تهران اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران به دولت آمریکا به خاطر تعرض به حریم هوایی کشورمان را به وی ابلاغ کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۱ - ۳۱ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 21
کد خبر: ۱۴۱۵۶

به گزارش راهبرد معاصر ، در پی ورود غیرقانونی یک فروند پهپاد آمریکایی به حریم هوایی ایران که با برخورد سریع نیروی ضدهوایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سرنگون گردید، سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزارت امور خارجه کشورمان در تماس فوری با سفیر سوئیس در تهران به عنوان حافظ منافع آمریکا، اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران به دولت آمریکا به خاطر تعرض به حریم هوایی کشورمان را به وی ابلاغ کرد و گفت: مدارک انکارناپذیری مبنی بر حضور این پهباد در فضای ایران وجود دارد و حتی قطعاتی از لاشه این پهباد در آبهای سرزمینی ایران به دست آمده است.

 

عراقچی همچنین با اشاره به اینکه این اقدام نیروهای آمریکایی اولین بار نبوده و چند بار پیش از نیز اتفاق افتاده است خواهان احترام نیروهای آمریکایی به حریم هوایی و دریایی ایران و رعایت کامل مقررات بین المللی گردید.

معاون وزیر امور خارجه کشورمان با تاکید دوباره بر اینکه ایران خواهان جنگ و درگیری در منطقه خلیج فارس نیست، نسبت به هر گونه اقدام نسنجیده نیروهای آمریکایی در منطقه هشدار داد و تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران در دفاع از آب و خاک خود قاطعانه عمل می کند و لحظه ای درنگ نخواهد کرد.

سفیر سوئیس هم گفت: مراتب را بلافاصله به دولت آمریکا منتقل خواهد کرد.

‌از سفیر سوئیس همچنین خواسته شد تا صبح فردا با حضور در وزارت امور خارجه در جریان جزئیات بیشتر این حادثه قرار گیرد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار